1500 de like-uri. Vă mulțumim!

1500În această dimineață, pagina noastră de Facebook a ajuns la frumosul număr de 1500 de like-uri. Chiar dacă nu este un motiv de mândrie, nu putem să trecem cu vederea acest fapt și să mulțumim tuturor celor care ne sunt alături și pe Facebook dar și în afara lui.

Vă așteptăm la evenimentele noastre: vineri, 28 iunie de la ora 17:00 de la Primărie, plecăm cu Masa Critică la Hărman iar sâmbătă, 22 iunie de la ora 9:00 din fața Primăriei, plecăm spre Cheile Râșnoavei pentru a culege plante medicinale. De asemenea, vă așteptăm și la turele tradiționale din fiecare duminică organizate de colegul nostru Cristi Stasisin. Toate evenimentele vor fi anunțate pe site-ul nostru și pe pagina noastră de Facebook, așa că nu uitați să dați like și acelei pagini pentru a fi la curent.

Dacă vreți să dați de noi, există secțiunea Contact, unde găsiți numerele noastre de telefon, precum și adresele de email. Vă vom răspunde cât putem de repede. Dacă aveți propuneri de trasee, dacă aveți o unitate turistică de cazare și doriți să colaborăm, vă așteptăm să ne contactați. Suntem deschiși oricărui parteneriat. La fel, dacă doriți să ne sprijiniți printr-o sponsorizare, v-am rămâne recunoscători.

Vă mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*