A trecut si a doua dezbatere Brasovul Pedaleaza

Un nou succes al Asociației Brașovul Pedalează. Așa se poate intitula dezbaterea ce a avut loc în această seară la Centrul Cultural Reduta.

13 brașoveni pasionați de mersul pe bicicletă s-au întâlnit pentru a discuta despre problemele ce apar în viața de zi cu zi a unui biciclist în Brașov. O surpriză deosebit de plăcută a fost participarea domnului Christian Macedonschi, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Județul Brașov dar și candidat la postul de primar al Brașovului din partea Forumului German.

S-au dezbătut pe larg următoarele puncte de pe ordinea de zi:

– O prezentare generală a căilor de comunicație pentru biciclete.

– Dezvoltarea infrastructurii pentru bicicliști în Minicipiul Brașov.

– Proiectul ”Let’s Bike It” în parteneriat cu ”Let’s Do It Romania”.

– Numărul Brașovul Pedalează, un sistem de înregistrare a bicicletelor din Brașov.

– Ieșirile de weekend și în timpul săptămânii.

– Adeziunile pentru membrii Brașovul Pedalează.

– Pista de biciclete de pe str. Lungă.

S-a decis deschiderea listelor de înscrieri pentru noi membri în Asociația Brașovul Pedalează iar cei care doresc să devină membri vor trebui să completeze o adeziune. Pentru a o putea obține este suficient să contacteze asociația la email pentruca@brasovulpedaleaza.ro sau la numerele de telefon 0724 / 348 215 sau 0723 / 393 062.

Pe lângă punctele de pe ordinea de zi s-au mai discutat diverse probleme iar oamenii au venit cu propuneri și idei foarte  interesante pe care Asociația Brașovul Pedalează le vor folosi în proiectele sale. O idee foarte bună o reprezintă creșterea frecvenței plimbărilor în masă ale bicicliștilor și întâlniri din ce în ce mai dese în trafic, urmate de deplasări în coloană, pentru a demonstra autorităților că bicicliștii din Brașov nu sunt în număr așa de mic precum se afirmă.

 

One thought on “A trecut si a doua dezbatere Brasovul Pedaleaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*