Au distrus Poiana Stechil

Un cititor ne-a trimis niște poze care pur și simplu ne-au îngrozit. Dezastrul pe care l-au lăsat în urmă utilajele de tăiat și cărat lemne în zona Valea cu Apă și Poiana Stechil sunt inimaginabile.

Cei care obișnuiesc să meargă des pe acolo vor fi șocați la vederea șanțurilor și a noroiului din zonă. Încet dar sigur, vom rămâne fără păduri. Un lucru e cert: traseele turistice și totodată cele pentru bicicliști sunt distruse iremediabil. Dacă nu acționăm acum, vom rămâne și fără ce a mai rămas.

Pe 9 mai se va organiza la nivel național un protest împotriva despăduririlor ilegale; la Brașov, întâlnirea este la ora 16 la Prefectură.valea cu apa bancuta stechil utilaj poteca flori poteca camion de lemne utilaj poiana stechil valea cu apa copac taiat valea cu apa valea cu apa valea cu apa poiana stechil valea cu apa valea cu apa rau bancuta poiana stechil valea cu apa poiana stechil poteca traseu valea cu apa

12 thoughts on “Au distrus Poiana Stechil

 1. Nu au distrus nimic ! Au curatat traseele si potecile de copacii cazuti de asta iarna ! Ai vazut niste poze si ai tras tu concluziile astea ! Esti total neinformat ! Cum crezi ca se curata traseele ??? Cu matizul ??? Inainte sa mai scri asemenea aberatii , DOCUMENTEAZA-TE ( daca sti ce inseamna ) hai pa

  • Au mai fost vanturi puternice si n-a fost in halul asta de prapad nicaieri. Au mai cazut copaci si nu s-a distrus in halul asta zona. Cam mare coincidenta cu defrisarile si “curatarea” zonelor exact in perioada cand s-a deschis fabrica de la Reci si cand fabricile de prelucrare a lemnului infloresc in tara. Pentru cine lucrezi? Pentru Kronospan cumva?
   Nu cumva iti pare bine ca se intampla asta ca sa poti tu sa te dai cu motorul prin padure ca un meltean ce esti?

    • Am renuntat de mult sa ma iau in gura cu toti pe internet, dar imi mai sare tandara din cand in cand si ar trebui sa ma controlez, sa-i las pe altii sa se faca singuri de ras…

     • Atunci sa-l lasam pe Mihai sa-i apere pe cei care taie aiurea copacii ?! 🙁

   • Bai labagiule , ca sa ma dau cu motorul prin padure nu am nevoie sa imi curete nimeni potecile , chiar din contra ! Si nu am nici o treaba cu fabricile de prelucrare a lemnului ! Singura coincidenta e ca esti tu un lemn absolut neinformat si scrii doar pe baza de presupuneri !
    P.S: meltean esti tu cu mata , eu sunt ala de care ti-a zis mata sa te feresti !

 2. Cunosc zona, pana acum nu pare sa fie defrisare de padure. Intr-adevar au cazut extrem de multi copaci iarna asta si trebuia curatata zona. Sa vedem ce va fi pe viitor.
  Urmele urate de taf si potecile distruse se vor reface cu timpul, natura e puternica.

 3. in primul rand nu esti Mr green .. esti un imitator de prost gust, un handicapat,si daca te mai uiti o data pe fotografii, acei copaci sunt doborati de motofierastraie, si nu de vant, sau poate vorbeai de Vantu ala de a facut parnaie …si poate v-ati cunoscut pe acolo..la mititica, ca ai o gandire de gainar.

 4. Pingback: Sesizări despre defrișări ilegale - Brașovul Pedalează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*