Aproape 500 de bicicliști la Masa Critică!

Asociația Brașovul Pedalează vrea să mulțumească tuturor celor care au participat la Masa Critică din 29 iunie. Ediția din această lună s-a desfășurat fără niciun incident, numărul de participanți fiind cu mult peste așteptările noastre. Astfel, bicicliștilor care au plecat din fața Primăriei li s-au alăturat foarte mulți bicicliști de pe traseu, coloana având aproximativ 500 de participanți.

O surpriză pentru bicicliști a fost prezența a două remorci pentru bicicletă, remorci pe care am inscripționat mesaje încurajatoare ce îi îndeamnă pe oameni să aleagă bicicleta în detrimentul mașinii. În acest sens, ”Fii liber, zâmbește și pedalează alături de Brașovul Pedalează” și ”Redescoperă România pe bicicletă alături de Brașovul Pedalează” au fost cele două fraze ce au putut fi văzute de pietoni, șoferi și ceilalți bicicliști. Menționăm că cele două remorci au fost oferite de către Forumul Democrat al Germanilor, prin domnul consilier local Cristian Macedonschi.

Dorim să mulțumim în mod special echipajului de la Poliția Rutieră a Municipiului Brașov, alcătuit din agenții Fica Silviu și Pop Ciprian care au dirijat impecabil circulația, mai ales în sensurile giratorii. Datorită lor, timpul de parcurgere a traseului de 13 kilometri s-a redus de la o oră jumătate la doar o oră și 5 minute.Sperăm ca acțiunea noastră să fi fost cât mai vizibilă și sperăm să vedem cât mai mulți bicicliști pe străzile din Brașov.

Mulțumim și Primăriei Brașov pentru avizele atât de necesare unei bune desfășurări a evenimentului.
Următoarea Masă Critică va avea loc în 27 iulie 2012, de la ora 18.

Poze:
Andrei Andy (Facebook)

2 thoughts on “Aproape 500 de bicicliști la Masa Critică!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*