Bicicletele I’Velo pedalează în Brașov

Surssa foto: http://blog.pentru-copii.net/
Surssa foto: http://blog.pentru-copii.net/

Joi, 2 iulie, Asociatia Green Revolution invita biciclistii brasoveni la turul bicicletelor I’Velo. Va dam intalnire incepand cu ora 17:30 in Piata Sfatului, la centrul de inchireri I’Velo ca sa ne luam doza de socializare, sa povestim despre planurile viitoare si apoi sa plecam intr-un ciclist pe stradutele din inima Transilvaniei.

Va asteptam in numar cat mai mare in Brasov cu voie buna, cu biciclete, pe care le oferim gratuit pe parcursul turului, in limita numarului de biciclete disponibile, si o tombola cu premii. Speram sa veniti inarmati cu voiosie, forte proaspete, chef de distractie si sonerii pe bicicleta.

I’Velo inseamna o comunitate de oameni frumosi, care iubesc si sprijina mersul cu bicicleta in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.

De 6 ani I’Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1500 de tone. Cu sprijinul vostru, dorim sa crestem aceste numere si in anii ce urmeaza. Avem incredere ca impreuna putem face o schimbare in viata si comportamentul romanilor. Avem incredere ca vom reusi impreuna.

Si, cum schimbarea incepe cu fiecare oras in parte, este randul Brasovului sa demonstreze ca isi iubeste biciclistii si sustine mersul pe 2 roti.

Raspanditi vestea, sa ne bucuram in numar cat mai mare de o plimbare frumoasa cu bicicletele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*