Brașovul a pedalat la Rotbav și Sfântu Gheorghe

La locul stabilit ne-am întâlnit 7 persoane apoi pe traseu s-a alătura și familia Coman. Ne-am bucurat de o vreme perfectă nici prea cald dar nici frig, doar dimineața a fost un pic răcoare când am plecat.

Primul popas mai mare a fost la lacurile de la Rotbav unde am făcut și o poză de grup. Aici ne-am relaxat un pic pe marginea lacului și ne-am recăpătat forțele ca să ne continuăm drumul. De la Arini la Hăchig drumul este cam accidentat, chiar și oamenii locului se plângeau de el.


Cu gândul la gulașul de la Sfântul Gheorghe am continuat să urcăm prin Vâlcele. După preferințe, unii au alimentat cu apă de la izvorul din sat, el find recunscout pentru conținutul bogat in minerale dar și pentru mirosul lui. În jurul orei 15:00 am ajuns în Sfântu Ghorghe, aici la recomandarea lui Andy am mâncat un gulaș super bun și un desert asemenea, la un restaurant undeva pe lângă statuia lui Mihai Viteazu.

La întoarcere am preferat să mergem prin localitatea Ilieni, șoseaua nu este prea grozavă, ea fiind acoperita cu plăci de beton. Peisajul este destul de frumos, mai ales pe înserat.

Am încheiat tura cu o limonadă la o terasă de pe Blvd. Alexandru Vlahuță alături de Romulus și Silviu.

Click mai jos pentru poze:

Rotbav-Sfantu Gheorghe
 

Și ca de obicei video-ul.

Poze găsiți pe abumulu lui Romulus de pe facebook

2 thoughts on “Brașovul a pedalat la Rotbav și Sfântu Gheorghe

  1. Meserie filmarea, felicitari realizatorului pentru combinatia de cadre si muzica, de asemenea si participantilor la tura asta pentru atmosfera creata. Marfa de marfa de marfa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*