Brașovul Pedalează… la concert în Hălchiu

afis musica barcensisDuminică, în 28 iunie 2015, la ora 14:30, la Primăria Municipiului Braşov​, bicicliștii brașoveni sunt invitați să ia startul la o tură spre Hălchiu unde, la Biserica Evanghelică din localitate va avea loc primul concert din cadrul festivalului Musica Barcensis, ediția a 6-a, organizat de Fundația Forum Arte și Biserica Evanghelică C.A.
Se va pleca la ora 14:30 fix, traseul are 25 de kilometri și este următorul: Primăria Brașov, str. Nicolae Iorga, str. Lungă, str. De Mijloc, str. Stadionului, Calea Făgărașului, pasaj Calea Făgărașului, Ghimbav, Codlea, DJ112A, Hălchiu. Pe parcursul evenimentului se vor respecta regulile de circulație, se va circula pe o singură bandă și se va evita pe cât posibil îngreunarea circulației. Participanții sunt sfătuiți ca pe parcursul traseului să aibă un comportament adecvat și să nu intre în conflict cu nimeni.
Fiecare participant este răspunzător pentru propriile acțiuni și organizatorul nu poate fi tras la răspundere pentru eventualele incidente survenite din vina participanților.
Întoarcerea se va face ori pe traseul Hălchiu, DN13, colonia Bod, Bod, Sânpetru, Brașov ori pe traseul Hălchiu, Codlea, Ghimbav, Brașov.
Vă rugăm să fiți prezenți la locul de start înainte de ora 14:30, pentru că nu se va amâna plecarea.

Link eveniment Facebook: link

Route 3,081,798 – powered by www.bikemap.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*