Cărțile copilăriei pe bicicletă – Brașov

Tur-ciclist-cartile-copilariei-pe-bicicleta

Update: Aveți aici un link către evenimentul pe facebook: link

În perioada 23 aprilie – 3 mai se va organiza în România un eveniment unic, intitulat Turul ciclist caritabil ”Cărțile copilăriei pe bicicletă”.

Astfel, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României va pedala peste 1000 de kilometri alături de campionul național la ciclism, Alex Ciocan și importanți oameni de afaceri din țară, în beneficiul proiectelor inițiate de Asociația Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel național. Toate fondurile strânse vor fi direcționate pentru donații de carte în mediile defavorizate iar oricine dorește să susțină inițiativa poate contribui cu o donație pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta.

Turul ciclist începe joi, 23 aprilie 2015, la ora 9:00, pe str. Corneliu Coposu din Sighetu Marmației și se încheie duminică, 3 mai 2015, la ora 19:00 în Constanța., traversând în 9 zile 13 județe din România.

În Brașov, coloana de bicicliști va sosi în data de 28 aprilie, la ora 18:00, la intrarea dinspre Ghimbav. Bicicliștii Asociației Brașovul Pedalează îi vor întâmpina pe ASR Principele Nicolae al României și pe ceilalți bicicliști și vor pedala împreună până în Piața Sfatului, de unde vor pleca următoarea zi, în 29 aprilie, la ora 10:30, spre Sinaia.

Întâlnirea bicicliștilor din Brașov va avea loc la ora 17:00 în fața Primăriei Brașov, de unde se va pleca spre Ghimbav, în întâmpinarea bicicliștilor din Turul ciclist caritabil. Evenimentul se va ține indiferent de vreme iar participanții sunt rugați ca pe parcursul evenimentului să aibă un comportament corespunzător și să fie disciplinați în trafic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*