Cum se fură lemn la Cotul Donului

Azi am primit de la un cititor un text halucinant, despre cum se fură lemn în mod ”legal”. Se încarcă lemn sănătos în container, după care se pune deasupra lemn putrezit. Iată textul integral:

In 29.04 fiind timp de o ora, in parcarea de la Hanul Cotul Donului, m-am ingrozit ce usor se fura 2 containere de lemn si de informatiile primite. Este vorba tot de vestita firma austriaca, care au oprit defrisarea, au lasat lemnul sa “putrezeasca” si acum il transporta pentru a fi transformat in rumegus. Anul trecut au adus in padure utilaj special sa-l faca rumegus la fata locului. In containere incarca lemnul sanatos si deasupra incarca lemnul putrezit. Ca sa para un transport legal, angajatul urca in container cu un spray si marcheaza bustenii de deasupra containerului, primise instructiuni de la seful, tipul de la duba grena. Daca mariti poza se vede ca inainte de a urca pe container bustenii nu erau marcati. Revoltator!!

cotul donului cotul donului cotul donului cotul donului cotul donului cotul donului cotul donului cotul donului cotul donului cotul donului

4 thoughts on “Cum se fură lemn la Cotul Donului

  1. Sunt curios daca cititorul a sunat la politie in conditiile in care a stat o ora. Degeaba trimitem/publicam pozele, daca nu actionam cum trebuie pe moment.

  2. aia din timpul Imperiului Habsburgic care nu au reusit sa faca asa ceva ar fi mandrii de conationalii austrieci care au reusit!!! Daca poporul doarme in papuci…

  3. Pingback: Sesizări despre defrișări ilegale - Brașovul Pedalează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*