Excursii în Austria și Italia

“Este posibil! Este foarte posibil acest lucru!

Dacă vă gândiți că o călătorie prin Alpi – Austria – Bavaria – Italia de Nord de două săptămâni sau o lună vă este peste posibilitățile dvs financiare, vă înșelați!

Iar a merge cu bicicleta nu este atât de greu precum, poate, vă închipuiți!”

Așa își începe blogul său “Lumea văzută altfel” Bogdan Sendroiu, un pasionat de cicloturism și alte activități în natură, căruia îi plac locurile frumoase și pe care le străbate cu bicicleta, pe jos sau cu barca pneumatică. În acest blog, pe lângă multe sfaturi utile referitor la mersul pe bicicletă, campare și altele, ne oferă și două trasee prin cele mai frumoase locuri din Europa în excursii de două săptămâni.

Primul este prin Austria: Donauradweg – Traunradweg – Salzkammergutradweg: http://lumeavazutaaltfel.blogspot.com/p/itinerar-1.html

Al doilea traseu este prin Italia de nord, în Dolomiti: http://lumeavazutaaltfel.blogspot.com/p/itinerar-2.html

Nu vă spun mai multe, vă las să descoperiți dumneavoastră celelalte lucruri frumoase din blogul lui Bogdan: http://lumeavazutaaltfel.blogspot.com/

One thought on “Excursii în Austria și Italia

  1. Multumesc, Cristi Stasisin!
    multumesc mult de tot!
    Pentru publicul dvs ar putea fi interesante si alte doua itinerarii postate pe blog, unul in Slovenia, In PN Triglav si altul prin Austria-Bavaria (PN Berchtesgaden, Eibsee si Neuschwanstein)
    Sa aveti o zi frumoasa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*