Expoziție foto Brașovul Pedalează

Foto: Csaba Bertalan

Trebuie să recunosc că ideea mi-a venit după tura prin Întorsura Buzăului spre Covasna și Peteni când, răscolind printre pozele făcute de participanți, am dat peste această fotografie realizată de Csaba Bertalan.

Dacă nu mă înșel, poza a fost făcută prin geamul murdar al trenului Brașov – Întorsura Buzăului, de acolo provenind acele dungi verticale care dau o notă de mister și divinitate cadrului.

În urma acestei experiențe plăcute, m-am tot gândit dacă merită să mă implic și în chestia asta, având în vedere că am și licența în iulie și mor de dorul de pedalat în weekend la ieșirile organizate de colegul meu Cristi Stasisin prin cele mai frumoase locuri din împrejurimi.

Fiindcă în urma ieșirilor noastre s-au acumulat sute, poate chiar mii de fotografii făcute de toți participanții, m-am gândit că ar fi interesant dacă am organiza o expoziție cu cele mai reușite fotografii de-a lungul timpului.

Așa că vă rog pe voi, cei care ați mai făcut poze, să le selectați pe cele mai frumoase și să ni le trimiteți la adresa de email contact@brasovulpedaleaza.ro

Sunt acceptate oricâte fotografii, oricum se va face o selecție și în funcție de spațiul pe care-l avem la dispoziție pentru expoziție se vor pune cele mai reprezentative imagini.

Vor fi acceptate orice fotografii, cu condiția să fie făcute în turele organizate de Asociația Brașovul Pedalează sau să aibă ca subiect mersul pe bicicletă. Dacă aveți imagini frumoase sau reprezentative de la Masa Critică, sunt bune și acelea. De asemenea, ar fi indicat ca pozele să aibă o rezoluție suficientă pentru a putea fi imprimate decent măcar pe o pagină A4. Cu cât mai mare rezoluția, cu atât mai bine. De asemenea, sunt acceptate și fotografiile editate în programe software de editare (Photoshop etc)

Doritorii vor trebui să trimită pozele la adresa de email de mai sus. Va trebui specificat și titlul fiecărei poze, data în care a fost făcută și eventual locul în care s-a făcut fotografia. Desigur, nu uitați să vă scrieți și numele întreg.

Când vom strânge numărul necesar de fotografii vom organiza și expoziția, într-un loc pe care îl vom comunica ulterior.

Așteptăm să ne trimiteți pozele voastre.

2 thoughts on “Expoziție foto Brașovul Pedalează

  1. Foarte buna ideea 🙂 Saptamana asta o sa ma apuc sa aleg din gramada mea de fotgrafii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*