Family bike tour

A fost o tură ușoară gândită pentru cei care vor să meargă pe biciclete dar nu au condiția fizică necesară de a străbate distanțe prea mari. Vremea a ținut cu noi și a fost foarte frumoasă ceea ce a contribuit la numărul mare de particicpanți dintre care unii au venit cu copii care au străbătut traseul pe biciclete sau în remorci. Îi felicit atât pe ei pentru dinamismul de care au dat dovadă dar și pe părinții lor care au răspuns invitației noastre și i-au adus. Din păcate unii participanți nu au înțeles faptul că aceștia nu pot să meargă la fel de repede ca ei și au pedalat într-un ritm ridicat ceea ce a dus la scindarea grupului, acesta ajungând să se întindă pe o lungime de peste 2 km și la pauze lungi pentru a-i aștepta pe întârziați. Vreau să îmi cer scuze pentru cei care s-au rătăcit de grup că nu am avut mai multă grijă de ei și vreau ca la viitoarele ture să stabilesc niște reguli pentru a ține grupul mai compact.
Ajunși în Hărman, pentru că ne-am mișcat bine și mai aveam timp destul am luat hotărârea să mai lungim un pic traseul așa că în loc să mergem spre Sânpetru ne-am îndreptat spre Bod, Bod Colonie și Brașov. Lungimea totală a traseului a fost aproape de 55 km, pentru unii cam puțin iar pentru alții poate prea mult. Nu au fost probleme deosebite, nu am avut accidente, doar o singură pană de cauciuc care s-a rezolvat.
Sper că cei care au participat pentru prima oară să fie încântați și să vină și la viitoarele ture de genul acesta.

3 thoughts on “Family bike tour

  1. Cristi,nu trebuie sa iti faci probleme,a fost o tura foarte frumoasa,Dar biciclistii trebuie sa tina cont ca sint si oameni care nu au o conditie fizica foarte buna si pentru asta trebuie sa mearga mai incet sa se mentina grupul compact,nici sa mergem foarte repede,nici foarte incet.Au fost si copii pe care ii felicit pentru ca au tinut pasul cu noi adultii.Nici eu nu sint un mare ciclist,deci nu ma laud cu performantele mele,si nici nu am o conditie fizica foarte buna,dar la ture de genul asta sint mindru ca pot participa,fapt ptr care te rog sa mai organizezi astfel de ture ptr ca sint foarte frumoase.Felicitari inca odata!!!

  2. Si eu fac parte din cei care au venit pentru prima oara la astfel de iesiri, si cu draga inima o sa mai vin si la altele. Multumiri pentru organizare.
    Intre timp abia astept sa vina sfarsitul lunii pentru a veni la ‘marea masa’ (de pe 29 iunie), de care am aflat ca este o iesire pe care o faceti luna de luna.

    Ne vedem,
    un biciclist fericit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*