Foaaarte mulți participanți la SkirtBike Brașov!

Oau! Cine ar fi crezut că în ciuda ploii ce udase Brașovul cu 30 de minute înainte de ora de începere a evenimentului, se vor strânge atâția participanți dar mai ales participante?

După estimările mele, aproximativ 250 de participanți de toate vârstele și-au împodobit bicicletele cu flori, baloane și alte chestii mărunțele și draguțe și au pornit pe traseul Masei Critice.

Deși n-am avut cum să particip la manifestare, fiind la muncă, am avut totuși ocazia să fiu la start și pe o porțiune de traseu. Lumea era în general foarte zâmbitoare, chiar și șoferii au fost impresionați de mulțumea de fete multicolorate și îmbrăcate care mai de care mai chic.

În Centrul Civic, chiar după stația Hidro A, un taximetrist ținea morțiș să staționeze pe prima bandă chiar dacă trotuarul era liber, deși a fost avertizat… dar era de așteptat un asemenea comportament din partea lui.

Mulțumim Poliției Locale pentru echipajul trimis și Poliției Rutiere și Primăriei Brașov pentru susținere.

Felicitări organizatorilor și sper ca în urma acestui eveniment să apară pe străzile Brașovului cât mai multe bicicliste!

P.S Ne vedem vineri, 7 iunie, de la ora 18:00, în fața Primăriei pentru Masa Critică, fiindcă vinerea ce a trecut a plouat.

Poze: link 1, link 2, link 3, link 4 … ați prins ideea: Facebook-ul e plin de poze. Doar căutați SkirtBike Brașov 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*