Impresii de la cascada Urlatoarea

O zi minunata alaturi de niste oameni minunati! Asa pot descrie pe scurt tura organizata duminica aceasta la cascada Urlatoarea. Vremea a tinut cu noi, a fost cald (poate prea cald), asfaltul a fost foarte bun si peisajele pe masura! Am plecat 13 si ne-am intors 9.

Salutam participarea familiei Chirila si indarjirea de care a dat dovada fiica lor, Cristina, in lupta cu kilometrii. Avand in vedere faptul ca este incepatoare, consider ca a mers foarte bine! Ne pare rau de incidentul din Budila unde un canal buclucas i-a stat in cale, ea cazand in sant si julindu-se putin la cot. Speram ca este totul bine acum!

A mai participat si un domn, cetatean irlandez, pe numele lui Sean, care insa ne-a parasit in varful catararii, la granita dintre judetele Brasov si Covasna. A considerat ca este prea cald pentru dansul si a fost totul in regula. Tot acolo ne-a parasit si familia Chirila, cu care insa ne-am reintalnit la rezervatia de zimbri din Vama Buzaului. Am luat acolo o mica pauza, am mancat (castraveti murati din gradina mea), pastrama, salam, cascaval si am pornit spre cascada Urlatoarea. Acolo ne-am intalnit cu Andrei care ne-a informat cu privire la starea drumului Vama Buzaului – Dalghiu – Zizin pe care vroiam initial sa-l parcurgem. Dupa o scurta baie in apele reci si curate ale cascadei, ne-am intors si am intrebat cativa localnici despre drumul spre Zizin. Fiindca era prea tarziu (15:30) am decis sa ne intoarcem pe acelasi drum pe care am venit. Dupa o lunga pauza in pasul al carui nume nu il stiu, tot la granita dintre Brasov si Covasna, ne-am intors spre Brasov cu vantul din fata si am incheiat apoteotic o zi minunata!

Asociatia Brasovul Pedaleaza vrea sa multumeasca tuturor participantilor pentru prezenta la turele organizate de noi si va asigura ca face tot posibilul sa creeze biciclistilor brasoveni toate conditiile necesare practicarii acestui frumos sport in siguranta si cu zambetul pe buze.

Click mai jos pentru poze.

Vama buzaului
 

Mai multe poze: Robert Lazăr, Dan, Romulus, Andrei.

Asteptam de la dumneavoastra sugestii de trasee, impresii, intrebari, colaborari, sponsorizari si orice lucru care ne poate ajuta sa ne implinim scopul de a ajuta ceilalti biciclisti.

4 thoughts on “Impresii de la cascada Urlatoarea

  1. Felicitari…..

    Eu recunosc cinstit ca am fost prea lenes duminica sa mai plec la Fagaras pe bicicleta insa am iesit la o plimbare usoara prin oras alaturi de prietena mea pe bicicleta. Am parcurs doar vreo 20 km insa a fost placut si am papat si un gratarel.

    See you next time

  2. Va multumim tuturor pentru solidaritatea si caldura cu care ne-ati primit, deocamdata ca membri aspiranti, in comunitatea biciclistilor. Am petrecut o zi cu adevarat frumoasa, singurul regret este ca am lipsit de la “incheierea apoteotica” pe care am vazut-o in pozele lui Robert (la celelalte trei albume nu am avut acces). Cum spuneam si ieri, am fost foarte impresionata de comportamentul vostru exemplar, plin de solicitudine si sincera solidaritate, de la gestul de a-i imprumuta Cristinei o casca de protectie, la rabdarea si sustinerea pe care ni le-ati aratat pe tot parcursul drumului. Va vom rasplati cu hotarirea de-a va mai incurca si alta data… daca, bineinteles, ne mai luati cu voi. 🙂

    Multumiri cu drag!
    Familia Chirila – de fapt Tudor Chirila, Cristina si Larisa Andrei, montaniarzi vechi si proaspat indragostiti de biciclete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*