Impresii de la Masa Critica brasoveana din 30 septembrie 2011

Deși aveau multe motive să lipsească de la eveniment, bicicliștii brașoveni au preferat să ignore răcoarea de afară și au venit cu mic cu mare la Masa Critică din Brașov – ediția septembrie 2011.

Invitat special a fost însuși Cabral Ibacka, ce a participat în aceeași zi la altă acțiune legată de biciclete, organizată de Raiffeisen, Orașul pe bicicletă. Prezența lui prin mulțimea de pasionați de bicicletă a însuflețit puțin grupul și peste tot se puteau zări numai zâmbete și voie bună. Ne-au mai onorat cu prezența și cei de la ProCodlea care au făcut un efort foarte mare pentru a ajunge la eveniment. Au fost fotografi mulți pe traseu (dorim să intrăm în contact cu cei ce au filmat sau au fotografiat), Poliția Rutieră și-a făcut datoria și a fost prezentă cu un echipaj, Primăria a fost cooperantă și a aprobat evenimentul, șoferii au fost răbdători și nu s-au auzit claxoane iar vremea a fost cea mai îngăduitoare și nu ne-a mângâiat cu ploaie. Dar cel mai important a fost spiritul de echipă al participanților. După cum spunea un domn: ”Simt o satisfacție când pedalez alături de atâția oameni… simt că aparțin unui grup”.

Mulțumim foarte mult participanților, presei și… ne vedem în 28 octombrie 2011, de la ora 17:00, în fața Primăriei, la statuia lupoaicei.

Dorim să mulțumim în mod special firmei Shortcut Electronic – str. Griviței nr. 69, care ne-a asigurat stațiile de emisie recepție care ne-au fost foarte utile la organizarea evenimentului.

Poze: Zoso.ro, Mihai Costache (Facebook), ProCodlea. Dacă mai are cineva poze, vă rugăm să dați de știre.

P.S Mulțumim și celor de la Papergirl Brașov pentru cadourile de la start 🙂

One thought on “Impresii de la Masa Critica brasoveana din 30 septembrie 2011

  1. Felicitari tuturor participantilor si in mod special celor de la Pro Codlea care au depus un efort pentru a veni in Brasov pe biciclete pentru acest eveniment. Felicitari si fetelor de la Paper Girl pentru lucrarile care le-au impartit brasovenilor, chiar daca au fost primite cu sspiciune de catre unii.Foarte frumos si va urez “La cat mai multi biciclisti la urmatoarele actiuni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*