Liber la bicicliști pe strada Postăvarului!

În urma articolului postat vineri, 14 iunie, pe site-ul nostru, Primăria Brașov a luat măsuri și a dat jos indicatoarele de pe strada Postăvarului care interziceau accesul bicicletelor pe această stradă. Astăzi am fost pe acolo să fac poze și vă zic sincer că în nici 5 minute cât am stat în zonă au trecut 11 bicicliști. Mulțumim pentru readucerea la normal a situației!

Pe strada Republicii se menține interdicția, precum și pe strada Diaconu Coresi, pe porțiunea între str. Postăvarului și str. Republicii. La fel și în Piața Sfatului, fapt ce a nemulțumit două cicloturiste poloneze despre care am scris aici.

postavarului_3 postavarului_4 postavarului_1 postavarului_2 postavarului_5a postavarului_6a

4 thoughts on “Liber la bicicliști pe strada Postăvarului!

  1. E stupid să susții faptul că în Piata Sfatului e interzis accesul pe bicicleta când în Piața Sfatului e centru de închirieri de biciclete. E ca și când te-ai călca singur pe picior și să zici că-ți place. Dar na, cu stângul înainte!

    În Poiana Brașov când o să putem urca cu autobuzul?

  2. Pingback: Două cicloturiste poloneze prin Brașov | Brașovul Pedalează

  3. Ahaha… nu-mi vine sa cred… a trebuit sa le spuna cineva ca-s prosti ca sa-si dea seama. In legatura cu autobuzul care urca in Poiana… de ce ai urca cu autobuzul si nu calare pe bicla? Unde mai e distractia?

    • Eh, alea-s biciclete grele, de downhill. Te invit să urci în Poiană pe una și apoi să mai și cobori pe poteci abrupte cum fac ei. Să vedem ce zici după aceea… :))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*