Masa Critică Brașov 24 aprilie 2015

masa critica brasov 5 aprilie 2015Dacă e ultima vineri din lună, e Masa Critică la Brașov! După o mică excepție, revenim la vechea tradiție de a organiza marșul lunar al bicicliștilor brașoveni în fiecare ultimă vineri din fiecare lună.

Ne întâlnim așadar, vineri, 24 aprilie 2015, la ora 18:00, la Primăria Brașov, pentru a lua startul la Masa Critică. Traseul este același și anume: Primărie, str. Nicolae Iorga, Casa Armatei, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, str. Iuliu Maniu, Primărie. Întregul traseu are aproximativ 13 kilometri și va fi parcurs în aproximativ o oră si 15 minute. La eveniment sunt așteptați bicicliști de toate vârstele și indiferent de bicicleta pe care o dețin. Masa Critică nu este un concurs, ci o manifestare pașnică ce are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în oraș.

Vă așteptăm! Nu uitați să vă anunțați prietenii și să confirmați participarea la eveniment accesând următorul link pe Facebook: link

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*