AMÂNATĂ – Masa Critică Braşov 29 martie 2015

masacriticaiulie6ANUNȚ, 29 MARTIE 2015, ORA 15:30 – DIN PĂCATE, DIN CAUZA CONDIȚIILOR METEOROLOGICE, MASA CRITICĂ PROGRAMATĂ PENTRU ASTĂZI LA ORA 18:00 SE AMÂNĂ PENTRU DUMINICA VIITOARE LA ACEEAȘI ORĂ.
NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE NEPLĂCERI ȘI VĂ AȘTEPTĂM DUMINICĂ, PE APRILIE 2015 LA ORA 18:00 TOT ÎN FAȚA PRIMĂRIEI BRAȘOV.
VĂ RUGĂM SĂ VĂ ANUNȚAȚI PRIETENII DE AMÂNAREA EVENIMENTULUI.
VĂ MULȚUMIM.

Este timpul pentru prima Masă Critică din 2015 la Braşov!
Fiindcă vineri are loc un raliu în centrul Braşovului şi circulaţia va fi oricum îngreunată şi din cauza inaugurării mall-ului Coresi, am decis ca ediţia din această lună a Masei Critice să aibă loc duminică, 29 martie, cu începere de la ora 18. În acest fel, pot participa la eveniment şi cei care ar fi fost la locul de muncă vineri.
Aşadar, ne întâlnim duminică, 29 martie, la ora 18:00, în faţa Primăriei Braşov, la statuia Lupoaicei, pentru a pedala împreună pe un traseu de aproximativ 13 kilometri pe principalele artere ale oraşului.

Puteţi confirma participarea la eveniment dând click aici

2 thoughts on “AMÂNATĂ – Masa Critică Braşov 29 martie 2015

  • Buna ziua.
   Primele Mase Critice la nivel mondial s-au organizat in San Francisco, in 1992 daca nu ma insel. Inca de atunci, ele se organizau in ultima zi de vineri a fiecarei luni. In Brasov, prima Masa Critica s-a organizat in iunie 2007. Exceptand ultima editie, care s-a tinut duminica, toate Masele Critice s-au organizat vineri.
   Plus de asta, avem avizele si aprobarile deja pentru tot anul si nu le mai putem modifica. Intr-adevar, o plimbare in masa pe biciclete facuta duminica ar strange mult mai multi oameni, dar mie personal nu-mi permite timpul sa ma ocup si de o eventuala manifestare de duminica.
   O zi frumoasa si multumim pentru interesul acordat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*