Masa Critica Brasov din octombrie

Aproximativ 100 de biciclisti brasoveni au infruntat frigul de sfarsit de octombrie si au pedalat impreuna pe un traseu de 13 kilometri prin Brasov.

Insotiti de un echipaj al Politiei Locale Brasov, participantii au trecut fara probleme prin traficul aglomerat al acelei ore, dovedind inca o data eficienta si practicalitatea mersului pe bicicleta in oras.

Urmatoarea Masa Critica va avea loc pe 30 noiembrie tot la ora 17. Fiindca la momentul respectiv va fi intuneric afara, participantii sunt rugati sa isi echipeze bicicletele cu lumini, conform legii.

3 thoughts on “Masa Critica Brasov din octombrie

  1. Deci… se mai organizeaza ceva? O iesire? Duminica trecuta a fost pauza. Sau urcam bicicletele in pod si luam bocancii in picioare?

    • Din câte cunosc eu organizația nu s-a desființat încă iar siteul mai există din moment ce tu ai putut să postezi aici. Eu am mai propus ceva pe acest site și anume că puteți să organizați și voi ieșiri duminicale sau în oricare altă zi, mi le aduceți la cunoștință și eu le public pe site și pe facebook. Deocamdată nu știu sigur cum va fi vremea duminică dar voi propune o tură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*