Masa Critică revine în Brașov!

 

Întâlnirea lunară a bicicliștilor brașoveni revine!

De data aceasta, din cauza scurtării zilei, acțiunea organizată de Asociația Brașovul Pedalează va avea loc la ora 17:00.
Astfel, toți bicicliștii sunt așteptați vineri, 28 septembrie la ora 17:00, în fața Primăriei Brașov pentru a lua parte la un marș pașnic pe un traseu de 13 kilometri pe principalele artere ale Brașovului.
Traseul este: Primărie, str. Nicolae Iorga, Casa Armatei, giratoriu Livada Poștei, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, giratoriu Plevnei, blvd. Griviței, str.13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.
Acest traseu este parcurs de obicei în maxim o oră și jumătate.
Anunțați-vă toți prietenii care au biciclete.
Vă așteptăm.

Nu uitați să confirmați prezența pe pagina de Facebook a evenimentului http://www.facebook.com/events/439698462748590/

și să dați Like paginii noastre de Facebook http://www.facebook.com/brasovulpedaleaza

3 thoughts on “Masa Critică revine în Brașov!

  1. La ora 17:00 nu pot să ajung. Cred că se putea face de la ora 18:00 și luna aceasta pentru că la 19:30 când se termină Masa Critică este încă lumină.

  2. Se stia de o luna ca in septembrie Masa Critica va fi de la ora 17. Mai mult, s-a zis si saptamana trecuta la marsul pentru Eduard Novak. Nu stiu de ce apar reprosuri cu o zi doua inainte de eveniment. Cererea a fost depusa la Primarie cu 2-3 saptamani inainte.

  3. Eu nu am știut de o lună sau poate am uitat iar la marșul pentru Novak nu am auzit și probabil mai sunt și alții care nu au fost lângă tine și nu au auzit. Văd că ai uitat că au mai fost probleme de genul ăsta când s-a mai ținut masa critică la ora 17 și mulți au zis că nu pot să vină. Nu vrea să fie un reproș, poți să o pui la ce oră vrei și dacă pot vin și nu am spus cu o zi sau două înainte că așa am vrut eu ci pentru că acum a fost postată invitația. Vă urez succes și cât mai mulți participanți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*