Petitie piste de biciclete in Brasov

Primită pe mail:

Dragi colegi,

Acum cateva luni, Centrul de Voluntariat a inceput sa adune semnaturi pentru petitia privind crearea unei infrastructuri pentru biciclete in Brasov.

Strategia noastra a fost intai sa testam un pic acest demers doar prin listele de semnaturi. Voluntarii nostri le-au dus la scoala, la servici, in familie vecini etc.

Acum insa a venit momentul unei campanii mai sustinute care sa aibe ca efect strangerea a cel putin 5000 de semnaturi.

Pentru asta incercam sa realizam o imagine a campaniei, sa cautam partenerii, sa anuntam evenimenetul in mass media.

Acum cateva luni cand vorbeam cu Robert spunea ca nu are timp sa se implice in campanie dar sustine demersul.

As vrea sa stiu cum vedeti parteneriatul cu Centrul de Voluntariat, daca ne puteti ajuta cu idei ( slogan, sigla), daca credeti ca exista voluntari in randul sustinatorilor vostri care ar dori sa se implice, sau alte lucruri la care va ganditi ca am putea sa le realizam impreuna.

Eu o sa va atasez aici cateva idei de slogan si sigla, precum si textul ( draft al petitiei). Daca aveti date statistice referitoare la : numarul de biciclisti, pistele existente, alte contacte ( oameni care au lucrat la planuri( piste de biciclete), va rog sa imi spuneti.

Orice idee este apreciata!

Vineri, 9 august la ora 19.00 avem o intalnire la Centrul de Voluntariat pentru a organiza campania.Daca aveti voluntari care vor sa se implice ii asteptam la sediul Centrului de Voluntariat ( Centrul de Tineret- sub Tampa Aleea Suisul Castelului nr. 1-3, tel 0724305534
Multumesc,

Laura

viewer

idei slogan si sigla mesajul petitiei-1

2 thoughts on “Petitie piste de biciclete in Brasov

  1. As propune ca fiecare vanzator oficial de biciclete sa inmaneze obligatoriu(pe langa garantie),sub luare de semnatura, cumparatorului un un manunchi de principale reguli(stabilite cu acordul serv.de circulatie ) ce privesc comportamentul biciclistului in trafic !

  2. Cu parere de rau nu cred ca o asemenea petitie va sensibiliza pe cineva la noi.

    E bine totusi ca in planul noilor cartiere Brasovene bulevardele sunt prevazute cu piste de biciclisti generoase, de exemplu recent construita strada Zaharia Stancu ce traverseaza viitorul cartier Coresi. E decenta strada, cu mentiunea ca urcarile si coborarile de pe borduri sunt tot de ciobani facute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*