Prima ediție Skirt Bike la Brașov

SkirtBike este singurul eveniment ciclist din România adresat doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.
În acest an defilarea biciclistelor va avea loc, simultan, pe 2 iunie 2013 în 10 orașe din ţară, în premieră în Braşov şi Alba Iulia.
Prima ediție Skirt Bike Braşov este organizată în parteneriat cu Asociația Brașovul Pedalează si se adresează femeilor de toate vârstele, active, chic, dedicate unui stil de viață sănătos și modern. Acestea sunt invitate să participe îmbrăcate în ținute cât mai chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare.
Bineînţeles că şi băieţii sunt așteptaţi la eveniment, având oportunitatea de a pedala într-o ţinută elegantă alături de fete. Aceştia vor putea aduce flori domnişoarelor și vor însoți biciclistele, urmând ca ei să închidă coloana şi să se asigure că fetele se simt în largul lor pe şosea.
Traseul pentru evenimentul din Braşov va cuprinde principalele străzi ale oraşului, punctul de pornire și sosire fiind în fața Primăriei şi urmează a fi stabilit şi comunicat la începutul lunii mai.

Atenție! Este necesar să completați acest formular de înscriere –> http://skirtbikebrasov.wordpress.com/formular-de-inscriere/
pentru o bună organizare.

Pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/155325497970716

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*