Prima tură 2013

Iată că am reușit să organizez și prima tură pe biciclete de anul acesta. După ce săptămâna trecută ploaia ne-a stricat planurile iar acum două săptămâni tot vremea urâtă plus alte probleme m-au determinat să anulez întâlnirile noastre iată că astăzi, chiar dacă a fost o zi friguroasă, geroasă aș zice căci nu cred că temperatura a trecut de zero grade celsius, am reușit ca 20 de bicicliști să ne strângem la ora 11 și să înfruntăm frigul într-o tură scurtă, de 31 km, pe asfalt, fără urcări și coborâri periculoase sau dificile. Ca să nu ne ia frigul am pedalat aproape tot timpul cu o singură pauză în Bod Sat iar în Bod Colonie, unde ne-am oprit pentru o pauză mai lungă ca să intrăm undeva să ne mai încălzim grupul s-a scindat complet. Îi înțeleg pe cei care au mers înainte, poate se grăbeau să ajungă mai repede acasă la căldură. Cei patru care am mai rămas am fost invitați de domnul Viorel la dumnealui acasă unde am stat la o palavră despre biciclete, ture și altele asemănătoare.
În graba cu care s-a mers astăzi nu am mai apucat să fac poze așa că am pus cele făcute de Attila Kiss.


Iar traseul parcurs este acesta:


Traseu de bicicleta 2013318 – powered by Bikemap 

3 thoughts on “Prima tură 2013

  1. Felicitări pentru tură, Cristi. Îmi pare rău că n-am putut veni dar nu am vrut să risc să răcesc mai tare decât sunt. Mai bine aștept până îmi revin pentru ca apoi să pot fi alături de voi, așa cum mi-aș fi dorit să fiu anul trecut. Dar anul acesta, în ciuda licenței, mă voi strădui să nu repet greșelile de anul trecut.

  2. Pt Cristi: ar fi ok, daca ai discuta si cu cei care au mers inainte ca sa aflii ce s-a intamplat. Sincer… eu si ceilalti 11 nu ne-am prins ca va opriti acolo, mai ales ca am facut o pauza destul de lunga in Bod Sat (cam 25 de min). Te inseli cand afirmi ca “Îi înteleg pe cei care au mers înainte, poate se grabeau sa ajunga mai repede acasa la caldura”. In realitate cred ca a lipsit comunicarea la nivelul grupului si nu dorinta de a ajunge acasa la caldura mai repede. Personal imi pare rau ca a iesit asa, dar imi pare bine ca am pedalat pt prima data alaturi de voi. Adi

    • Ai dreptate, nu stiu ce s-a intamplat pentru ca am ramas in urma. Am strigat dup cei din fata sa se opreasca in Bod Colonie dar nu m-au auzit toti. La urmatoarele ture voi fi mai explicit cand e vorba unde ne oprim pentru pauze. Imi cer scuze mai ales pentru cei care au venit prima oara si sper sa mai vina si la urmatoarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*