Salutări de la Masa Critică Geneva

Bicicliștii care au participat vineri la Masa Critică din orașul elvețian Geneva, ne salută! După cum vedeți în filmarea lor, acolo nu e nimic organizat, totul se desfășoară haotic și în mod surprinzător, traficul e mult mai încurcat decât în Brașov. Peisajul în schimb este superb iar vremea a ținut cu ei. Ați vrea și voi o Masă Critică așa haotică sau rămânem civilizați? Vă puteți da cu părerea printr-un comentariu la acest articol.

4 thoughts on “Salutări de la Masa Critică Geneva

 1. La ei sunt ca termitele, iti vine sa tragi pe dreapta/stanga cu masina, sa nu cumva sa-i calci.

 2. S-au adunat foarte multi biciclisti la Geneva,este foarte bine,dar ceea ce vad eu in filmulet este un haos total.Nu mi-as dori sa fie asa ceva in Brasov,eu zic ca Masa Critica la Brasov este foarte bine organizata si civilizata,asa si trebuie sa ramina.Nu poti sa obligi pe nimeni sa foloseasca doar bicicleta,este adevarat ca poluarea incepe sa fie din ce in ce mai mare si trebuie tras un semnal de alarma.Ar fi bine ca macar pe perioada de primavara,vara,toamna cind nu ninge si cind nu ploua sa se foloseasca bicicleta,pentru mersul la servici si in excursii si la cumparaturi.Cam atit.
  Oricum, ca la Geneva Nu Nu Nu.

 3. Prima oara cand am vazut titlul, mi-am zis, gata ia sa vad cum se organizeaza o adevarata masa critica in occident, dar mai apoi cand am citit si am vazut filmuletul, pur si simplu am fost scarbit de comportamentul si organizarea acestora! Parca ei trebuiau sa dea exemplu, ca doar aceste popoare se considera civilizate… dar se pare ca sunt cu muuuult mai nesimtiti decat noi sau altii. Cei mai civilizati in acest caz au fost chiar soferii, au fost chiar calmi la ce situatie era, daca era in Romania asa, sigur iesea cu bataie la ce soferi recalcitranti avem cateodata…
  Organizarea lor a fost intradevar un HAOS TOTAL! Inteleg ga au fost foarte multi dar totusi nu se merge si pe contrasens. Nu am inteles deloc partile in care se adunau ca o turma de oi in mijlocul unei intersectii si stateau pur si simplu, blocand circulatia complet, adica blochezi circulatia pentru putin timp doar atat timp cat se va trece prin acea intersectie, dar nu ca sa urli ca disperatu’ si sa stai in cur in mijlocul strazii. Adica astia aveau nevoie de escorta politiei…
  Sincer, acestia au uitat complet scopul acestor evenimente, iar comportamentul lor este putin spus nesimtit.
  In concluzie, singurul lucru bun e ca au fost foarte multi, dar sper ca niciodata sa nu se intample haosul acela la vreo masa critica la Brasov. Sincer, simt acum cat de civilizata este comunitatea de biciclisti de la noi, fata de altii.
  Mersi Robert ca ai postat asta sa vedem cum e si pe la altii.
  Numai bine!

 4. Ies mai mult în evidenţă, dar sunt mai puţin respectaţi. Ce avem la Braşov este mult mai decent şi cred că mai eficient pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*