Sesizări despre defrișări ilegale

defrisari micFiindcă asociația noastră iubește natura și tot ce ne înconjoară, nu putem să rămânem indiferenți la masacrul din pădurile noastre. Dacă aveți orice fel de informații, date, poze, înregistrări video, audio sau pur și simplu aveți bănuieli despre activități ilegale de defrișări sau despăduriri abuzive, puteți să ne trimiteți sesizări la adresa de email robert@brasovulpedaleaza.ro

De asemenea, dacă vedeți în trafic sau pe oriunde camioane care transportă lemn, trebuie să știți că aveți posibilitatea de a verifica dacă acel transport este legal sau nu, apelând cu încredere 112 și comunicând numărul de înmatriculare și zona unde a fost zărit mijlocul de transport.

Facem acest demers pentru că în urma unui articol am început să primim și alte sesizări, inclusiv pe pagina noastră de Facebook, lucru care nu poate decât să ne bucure. Sperăm ca împreună să putem salva ce este de salvat în România. Vă asigur că sesizările voastre nu vor fi în zadar și vor merge către persoane care vor verifica cu atenție informațiile primite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*