Tură la Peștera

Duminică, 8 mai, dacă vremea va ține cu noi vă invităm la o tură de mountain biking prin satele Măgura și Peștera de lângă Bran. Vom merge pe biciclete pe șosea prin Râșnov și Bran până la Moeciu de Jos de unde vom intra pe un drum neasfaltat și cu pantă foarte mare care va scoate sufletul din noi până în satul Peștera dar peisajele vor fi superbe. Pentru cei amatori de speologie vom trece și pe la Peștera cu Lilieci. De acolo vom merge prin Măgura și vom coborî în Zărnești de unde cei mai puțin antrenați și cei obosiți pot lua trenul spre casă iar ceilalți ne vom întoarce tot pe biciclete. În total traseul va avea cam 100 km sau aproape dar dacă vă întoarceți cu trenul va fi mai puțin cu 30 km. Vor fi urcări și coborâri dificile pe care începătorii vor avea probleme dar cei cu un pic de antrenament vor putea face întreg traseul pe bicicletă.
Plecarea se va face la ora 9:00 de la Stadionul Tineretului.

Sâmbătă, 7 mai, dacă voi fi disponibil, plănuiesc să fac încă o ieșire cu bicicleta dar mult mai scurtă și mai ușoară, accesibilă și începătorilor. Nu am făcut încă nici un traseu pentru că depinde de șeful meu dacă mă va chema sau nu la muncă. În caz că sunt liber voi face postarea traseului vineri seara asa că verificați pagina noastră de pe facebook pentru noutăți.

11 thoughts on “Tură la Peștera

 1. Din fericire drumul cu panta cea mai mare pe care se urca din Moeciu de Jos in Pestera a fost asfaltat, deci urcarea va fi mult mai usoara. Anul trecut era multa piatra, probabil urma sa fie asfaltat.

  • fotografii din tura 29.04.2012 brasov-araci-haghig-feldioara-apata-belin-araci-brasov se pot gasi pe undeva
   s-a terminat tura atunci ?
   multumesc

   • nimic, nimic referitor la tura de apata din 29.04.2012 ?????
    pentru wek-end-ul 19-20 05.2012 se anunta ceva miscare de trupe ???????
    o zi minunata !

 2. Noi am fost pe traseul acesta,acum 2 saptamani. Deci nu o sa fim prezenti.Dar asteptam ture interesante pt.duminicile urmatoare 😉
  Tura faina!

  • Dragă Anca, știu că ați mai fost pe acolo și m-aș bucura ca acesta să fie singurul motiv pentru care nu veniți dar, după comportamentul lui Adi din ultima perioadă mă aștept să nu mai veniți la nici o tură organizată de noi. Eu o să-ți trimit în continuare invitații (i-aș trimite și lui Adi dar nu pot pentru că m-a șters de pe lista lui de prieteni), ești binevenită oricând.

 3. Weekend-ul acesta se face vreo tura?
  Daca e sa se faca ceva, eu sugerez mai bine ar fi sa fie maine (sambata) pt ca duminica se anunta vreme rece si ploaie si nu cred ca se va putea merge undeva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*