Ziua biciclistului brașovean

 

Afis_Ziua biciclistului brasovean_26 oct

Centrul de Voluntariat Braşov organizează sâmbătă, 26 octombrie 2013, pe pista pentru biciclete din zona Primăriei Municipiului Braşov – Parcul Eroilor, începând cu ora 10:00, prima ediţie a evenimentului„Ziua biciclistului braşovean”.

 

În cadrul evenimentului se vor desfăşura o serie de acţiuni:

 

– atelier creativ de decorat biciclete şi confecţionat diverse accesorii;

 

– cursuri de “biciclit” –  iniţiere mers pe bicicletă;

 

– şedinţe foto cu bicicletele şi concurs;

 

–  expoziţie de fotografie – „Istoria bicicletei;

 

– strângere de semnături pentru realizarea infrastructurii adecvate pentru biciclete în Braşov.

 

 Pentru buna derulare a aceastei campanii ne bucurăm de susţinerea Asociaţiei Braşovul Pedalează, a arh. Rareş Drăgoiu şi a Asociaţiei „Braşovul Verde”. 

 

 Evenimentul face parte din campania „Bicicleşte Omeneşte”, prin intermediul căreia urmărim realizarea de către autorităţilor publice competente a unei infrastructuri pentru biciclete care să permită deplasarea celor interesaţi, cât mai eficient şi sigur, în diferitele zone ale Braşovului.

 

Campania “Bicicleşte Omeneşte” este iniţiată de Centrul de Voluntariat Braşov (proiect al Asociaţiei pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului „Feed-Back” Braşov) în cadrul proiectului R.E.D., finanţat de Uniunea Europeană, prin Programul Tineret în Acţiune.

 

Mai multe informaţii despre campania „Bicicleşte Omeneşte” se găsesc la adresa http://biciclesteomeneste.com/.

 

Coordonator proiect Laura Istrate – Centrul de Voluntariat Braşov, e-mail: laurais68@yahoo.com.

 

Pentru mai multe detalii legate de eveniment vă rugăm contactaţi: Mariana Tînţărean – 0748-902832, e-mail:mariana.tintarean@gmail.com.
Cei de la Centrul de Voluntariat ar avea nevoie de voluntari bicicliști care să-i ajute la diverse activități în ziua de sâmbătă. Dacă sunteți doritori, vă rog să-i contactați sau să mergeți vineri, 25 oct, la ora 19:00, la Centrul de Tineret de sub Tâmpa.
Dacă nu puteți ajunge sâmbătă și vreți doar să semnați acea listă cu semnături pentru dezvoltarea unei infrastructuri pentru biciclete în Brașov, puteți merge la fel, vineri de la ora 19 la Centrul de Tineret de sub Tâmpa. Lista o puteți semna și sâmbătă la eveniment.

One thought on “Ziua biciclistului brașovean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*