Bikepark în Postăvaru

962_poza_listing

Acum 4 ani s-a lansat de către Petrom un proiect de responsabilitate socială intitulat Țara lui Andrei prin care se acordă sprijin financiar proiectelor importante pentru comunitate.

Anul acesta s-au înscris în competiție mai multe proiecte ca niciodată iar din Brașov putem aminti Bikepark-ul din Postăvaru, inițiat de Dan Pohrib, Comoara Scheienilor, inițiat de Alexandru Stănescu și Parcul Rafael, inițiat de Claudiu Staier.

Fiindcă suntem brașoveni și ținem la orașul nostru, vă îndemnăm să votați orice proiect din Brașov până în data de 15 mai 2014, cu recomandarea să vă uitați prima oară peste cele 3 proiecte menționate de noi, cele care au cele mai multe șanse să devină realitate.

Bikepark Postăvaru este un proiect de dezvoltare comunitară prin care se încearcă revigorarea turismului din stațiunea Poiana Brașov și în afara iernii prin construirea unor trasee pentru bicicliștii amatori de downhill și nu numai, după modelele din străinătate. Mai multe detalii aici

Comoara Scheienilor este un proiect prin care se dorește promovarea pe plan local și național a patrimoniului imaterial al comunității din Brașov, în special a Scheienilor și a Junilor. Mai multe aici

Parcul Rafael este un proiect de educație destinat persoanelor cu dizabilități. Mai multe detalii aici.

Tot ce trebuie să faceți e să vă faceți cont pe taraluiandrei.ro și să votați aceste proiecte în secțiunile de care aparțin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*