Deschidere “BikeServ”

Încă un magazin și service de biciclete și-a deschis porțile în urbea noastră. Numărul de bicicliști crește din an în an așa că este nevoie de mai multe astfel de magazine și trebuie respectați cei care, deși nu au resurse financiare deosebite intră în lumea afacerilor cu biciclete și încearcă să mulțumească pe oricine îi trece pragul magazinului.
BikeServ îl găsiți pe net la www.bikeserv.ro dar și în Brașov, în magazinul și atelierul pe care tocmai l-au deschis, pe strada Oașului nr. 14. Aici puteți ajunge din strada 13 Decembrie, intrați pe Oașului și la a doua intersecție faceți dreapta pe strada Munteniei. Dacă veniți dinspre b-dul Mihail Kogălniceanu, pe lângă Colegiul Ioan Meșotă intrați pe strada Bihorului, mergeți înainte pe Oașului și faceți stânga pe str. Munteniei.
DSCF2100

DSCF2101

Dacă veniți până aici pe biciclete trebuie să știți că există un rastel în fața magazinului iar prin gemul mare puteți să vă uitați din când în când afară să nu vă fie furată dar, pentru mai multă siguranță, magazinul vă pune la dispoziție un antifurt pe care îl găsiți înăuntru, lângă ușă.
DSCF2098

DSCF2099
Ce puteți găsi aici? Biciclete, BikeServ fiind distribuitor al mărcilor Orbea, Raleigh, Diamondback, Pegas, Winora și altele. Componente, piese de schimb și accesorii de la Shimano, Novatec, Kenda, Fox, Camelbak și multe altele.
DSCF2090

DSCF2091

DSCF2092

DSCF2093

DSCF2094
Iar dacă vreți ceva și nu vedeți în magazin vă puteți uita prin pliantele și cataloagele puse la dispoziție și orice vedeți acolo se pot aduce la comandă în cel mult câteva zile.
DSCF2097
Și pentru orice nelămurire sau informație Andrei vă stă la dispoziție cu sfaturi de achiziție pentru că nu este doar un comerciant ci a și testat multe dintre produse fiind un ciclist pasionat care a participat la multe competiții, diplomele și medaliile pe care le puteți vedea pe pereți dovedind asta.
DSCF2095

DSCF2096
Dacă aveți nevoie de o reparație, revizie sau să îmbunătățiți performanțele bicicletelor voastre puteți veni cu încredere aici pentru că nu veți fi jupuiți, tarifele de aici fiind foarte convenabile și calitatea lucrărilor foarte bună.
Și un lucru foarte important: cei care dețin carduri “Brașovul Pedalează” beneficiază de reducere la piese, manoperă și o parte din biciclete, asta în măsura în care produxul pe care doriți să-l achizionați nu face parte deja dintr-o altă campanie de reducere de prețuri, iar dacă nu aveți încă un card în curând veți găsi aici și formularele pentru obținerea unuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*