Despre noi în viitor

masa critica brasovAnul acesta, Asociația Brașovul Pedalează împlinește 5 ani. A fost o perioadă frumoasă, înțesată cu multe ture minunate organizate de Cristi Stasisin, ture de seară organizate de Cristi Dune Herbert, Mase Critice la care au participat oameni frumoși, copii, adolescenți, tineri, mame, tați, bunici și chiar și câini 🙂
Am avut și alte evenimente, colaborarea cu Bikerace, parteneriatul cu Schaeffler prin care am achiziționat o bicicletă tandem pentru copiii nevăzători de la centrul Rază de Lumină dar și altele. Desigur, ne-am fi dorit să fie mult mai multe, să putem face tot ce ne-am fi dorit pentru comunitatea bicicliștilor din Brașov.
Din păcate nu ne-am putut implica așa cum ne-am fi dorit. Fiecare din noi are un loc de muncă mai mult sau mai puțin solicitant care ne ocupă timp. Avem și familii, cheltuieli, timp liber pe care nu putem întotdeauna să-l dedicăm asociației.
Era normal să mai apară nemulțumiri din când în când. Fiecare are dreptul la propria părere.
Tocmai de aceea am decis că este timpul să schimbăm ceva. Este momentul în care apelăm la ajutorul vostru pentru a putea îmbunătăți activitatea asociației.
Avem nevoie de oameni care să ne ajute la proiecte, la organizarea de diverse evenimente, la promovare, la fundraising. Vrem să accesăm fonduri și pentru asta avem nevoie de oameni care să se priceapă cât de cât la așa ceva.
Avem nevoie de oameni care să vină cu idei noi, să fie creativi și bineînțeles, să-și poată dedica timp suficient pentru asociație.
La fel, avem nevoie și de idei, de sfaturi, de păreri, de critici argumentate și de orice informații care considerați că ar îmbunătăți activitatea asociației.
Pentru început, dorim să schimbăm ceva la acțiunea noastră lunară, Masa Critică. Vă rugăm să veniți cu idei noi legate de acest eveniment. Îl vreți în weekend, aveți idei de trasee, parteneriate, colaborări etc…
Așteptăm răspunsurile voastre ori pe Facebook, prin comentarii sau prin mesaje private către pagina Brașovul Pedalează ori pe mail la pentruca@brasovulpedaleaza.ro
Vă mulțumim!

P.S. Avem nevoie și de cineva care să ne ajute să schimbăm site-ul.

One thought on “Despre noi în viitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*