Despre noi

Asociaţia Braşovul Pedalează este iniţiativa a trei braşoveni, Robert LazarAlexandru Solomon și Cristian Stasisin, adică o echipă care, mulţumită pasiunii comune pentru bicicletă, dorește să promoveze acest mijloc de transport în toate felurile posibile.

ROBERT LAZAR
Robert Lazar – președinte

 

Cristian Stasisin - secretar și organizator principal de ture
Cristian Stasisin – secretar și organizator principal de ture
Alexandru Solomon - vicepreședinte
Alexandru Solomon – vicepreședinte

 

 

 

Suntem toți biciclişti amatori, ne place să mergem pe bicicletă şi dacă se poate, să ne rezolvăm treburile tot pe bicicletă. Ne deplasăm aproape tot timpul pe două roţi, economisim bani care altfel s-ar fi dus pentru combustibil, nu poluăm aerul şi cel mai important, ne menţinem sănătoşi.

Ne place să cutreierăm țara pe bicicletă, promovând cicloturismul și descoperind noi locuri în care să ne simțim bine alături de cei care ni se alătură.

Avem o țară frumoasă, cu potențial turistic imens. Singura modalitate de a o descoperi în detaliu este pe bicicletă. Noi suntem gata. Ce mai așteptați? Veniți în excursiile organizate de noi și nu veți regreta.

 

One thought on “Despre noi

  1. Salut,

    Sunt Traian Goga, web-editor la mbike.ro.

    Vroiam sa va intreb daca v-ar surade ideea unei colaborari. Am vazut ca derulati niste proiecte foarte interesante vizavi de bicicleta si daca doriti sa le promovati si pe mbike.ro suntem de acord. Daca sunteti interesati, va rog dati-mi un raspuns.

    Salutari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*