Masa Critică Brașov 30.10.2015 – ora 17:00

afis masa critica 30.10.2015 micPe 30 octombrie este ultima vineri din lună, deci avem Masa Critică la Brașov. Fiindcă s-a schimbat ora și se întunecă mai devreme, vom porni la ora 17:00 de la Primăria Brașov și vom urma traseul:
Primărie – str. Nicolae Iorga – str. Lungă – giratoriu Livada Poștei – blvd. Eroilor – blvd. 15 Noiembrie – Calea București – giratoriu Poienelor – blvd. Saturn – blvd. Alexandru Vlahuță – blvd. Gării – giratoriu Făget – str. Aurel Vlaicu – giratoriu Plevnei – blvd. Griviței – blvd. 13 Decembrie – Aula Universității – blvd. Iuliu Maniu – Primărie.
Având în vedere că s-ar putea să ne prindă întunericul pe traseu este recomandat să purtați vestă reflectorizantă, elemente reflectorizante și să aveți lumini față-spate pe bicicletă.
În timpul desfășurării evenimentului vă rugăm să respectați ceilalți participanți la trafic, să nu faceți scheme și alte manevre care pot duce la incidente.
Organizatorul nu-și asumă nicio răspundere pentru incidentele apărute din cauza comportamentului neadecvat al participanților.
Nu se circulă pe trotuar, nu se merge pe o roată, nu se fac scheme în trafic, nu se frânează brusc nejustificat și pe cât posibil, nu se separă grupul.
Se va opri la culoarea roșie a semaforului, cei din față urmând a-i aștepta pe cei din spate.
Vă așteptăm așadar, vineri, pe 30 octombrie 2015, indiferent de vreme, la Primăria Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*