O Masă Critică frumoasă!

Chiar și fără ajutorul Poliției – îmi cer scuze pentru această scăpare – ediția din 25 mai 2012 a deja tradiționalei Mase Critice din Brașov s-a desfășurat fără incidente. Șoferii s-au obișnuit deja cu prezența bicicliștilor în fiecare ultimă zi de vineri a fiecărei luni și sperăm ca, odată cu noile benzi pentru bicicliști amenajate de Primărie, șoferii să fie și mai atenți și mai prietenoși cu cei pe două roți, poate chiar să li se alăture.

Aproximativ 130 de bicicliști au luat startul din fața Primăriei Brașov, de la statuia Lupoaicei, parcurgând traseul de 13 kilometri fără nicio problemă. Au fost participanți de toate vârstele, fete, băieți, domni, doamne și multe fețe noi; credem că dacă ținea vremea cu noi luat startul peste 300 de persoane.

Noi le mulțumim din suflet celor care au venit și ne cerem scuze față de șoferi și față de cei pe care i-am încurcat în această frumoasă zi de vineri.

Ne vedem marți, 26 iunie 2012, la ora 18, în același loc pentru a lua startul la o acțiune organizată în colaborare cu Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brașov, eveniment ce va fi similar cu Masa Critică, doar că se va numi ”Fii voluntar antidrog pentru o zi!” – link eveniment Facebook http://www.facebook.com/events/220733648045663/

Următoarea Masă Critică din Brașov se va desfășura vineri, 29 iunie 2012, de la ora 18, tot în fața Primăriei. Vă așteptăm!

Filmări de la ediția din 25 mai 2012:

 


One thought on “O Masă Critică frumoasă!

  1. Pingback: Vremea nu i-a speriat pe bicicliștii de la Masa Critică |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*