Promoții S-Karp și Summit Sport

Fiindcă nu obișnuim să pedalăm în slapi, o pereche bună de ghete este alegerea ideală pentru o tură pe bicicletă, fie ea de șosea sau offroad, de o zi sau de mai multe zile.

Există pe piață încălțăminte dedicată ciclismului, cu plăcuțe SPD sau Look pe talpă. În acest caz, este nevoie și de pedale speciale în care se fixează talpa și oferă biciclistului un randament mai bun în urcări și multe alte avantaje. Mulți însă nu se pot obișnui cu aceste sisteme și preferă încălțămintea obișnuită, care poate fi purtată și fără a merge pe bicicletă.

magazin s-karp cet

Dacă vă numărați printre aceștia, alegerea cea mai bună sunt ghetele S-Karp mai joase, până la gleznă, cu talpă antiaderentă, bună pentru porțiunile unde se cară bicicleta în brațe și pentru escapadele de mers pe jos. Mulțumită tălpii Vibram piciorul stă foarte bine pe pedală și vă oferă o stabilitate excelentă, chiar și pe porțiuni de drum accidentate. Dacă vă e frică de ploaie sau vreți să traversați un râu fără să vă udați la picioare, membrana Sympatex asigură impermeabilitate dar în același timp și aerisire excelentă în orice condiții de vreme.

magazin cet s-karp

Fabricați în Brașov de oameni obișnuiți cu muntele, putem spune că S-Karp sunt alegerea cea mai bună pentru toți practicanții de activități outdoor care preferă un raport calitate-preț imbatabil.

Iar fiindcă Brașovul Pedalează înseamnă oameni iubitori de natură și de aventură, S-Karp oferă posesorilor cardului Brașovul Pedalează o reducere de 10% la orice pereche de încălțăminte din cadrul magazinelor sale de pe str. Timișul Sec nr.10 (lângă CET) și str. Republicii nr.29.magazin s-karp republicii

De asemenea, pentru cei care vor mai multă aventură, magazinul Summit Sport de pe str. George Barițiu nr.2 (vis-a-vis de Piața Sfatului) oferă o reducere de 10% la aproape orice produs. Puteți găsi aici ceasuri sport, îmbrăcăminte, încălțăminte, articole de camping, alpinism, escaladă, rucsacuri și multe alte accesorii pentru iubitorii de natură și de activități în aer liber.

Vedeți aici cum puteți intra în posesia cardului Brașovul Pedalează.

magazin summit sport interior

magazin summit sport exterior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*