Susţine-ne

Ne puteți ajuta prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit către Asociația Brașovul Pedalează. Descărcați de aici formularul 230, completați-l, imprimați-l și depuneți-l la sediul administrației financiare de care aparțineți. Găsiți aici și intrucțiunile de completare (pdf).

 

Ne mai puteţi susţine prin donaţii:

În contul RO60 RNCB 0053 1238 0185 0001, deschis la BCR, sucursala Brașov.

Prin afişarea unui banner pe site-ul dumneavoastră, prin achiziţionarea de obiecte inscripţionate Braşovul Pedalează. Toţi banii donaţi se vor duce în contul asociaţiei şi vor ajuta la realizarea proiectelor noastre.

Donaţi 7 Ron sau mai mult

Veţi primi un set de 6 stickere de diverse dimensiuni şi un set de autocolante reflectorizante, pentru a fi mai vizibili pe întuneric. Le puteţi lipi pe orice suprafaţă plană, chiar şi pe bicicleta voastră.

Donaţi 25 Ron sau mai mult

Şi vă vom inscripţiona tricoul cu care veniţi de acasă.

Donaţi 35 Ron sau mai mult

În schimb vă răsplătim cu un tricou inscripţionat cu logo-ul “Braşovul Pedalează”. Astfel vă puteţi mândri că aţi ajutat asociaţia şi că susţineţi bicicliştii din Braşov. Puteţi alege dintr-o gamă variată de culori pentru tricou.

 

 

Donaţi 70 Ron sau mai mult

Veţi primi un tricou de poliester special pentru biciclete. Acesta evacuează transpiraţia şi menţine corpul uscat. Pentru a vedea mărimile disponibile consultaţi site-ul Decathlon.

Pentru a efectua o donaţie trimiteţi un mail la contact@brasovulpedaleaza.ro

 

15 thoughts on “Susţine-ne

 1. Nu ar fi mai simplu sa acceptati donatii prin paypal?

  Eu cel putin as dona acum instantaneu, ar fi mai usor si pentru voi.

  Acceptarea de donatii prin paypal este simpla, se face un cont pe http://www.paypal.com si se adauga un buton pe acest site, platile se vor face utilizand exclusiv adrese de email. Pentru consultanta in domeniu va stau la dispozitie GRATIS !

  cu deosebit respect,
  Robert Peter

 2. Biciclisti iesiti in numar mare in fiecare vineri la h18 sa aratam celor ce ne conduc orasul si soferilor ca si noi sunt-em participanti la trafic si sa nu tot injure cand ne vad pe drumuri

 3. BRAAAAAVOOOO!
  Am fost placut impresionat, vineri seara, in timp ce eram cu fiica mea, si binei nteles bicicleta mea, de aparitia unui grup de biciclisti…un numar impresionant chiar. Sunt alaturi de voi, si voi incerca sa particip alaturi de voi la urmatoarele intalniri. Am o gramada de ideei pe care le’am “furat” de’afara. Sper sa fie ceva frumos.
  RESPECT ! ( julyus silvius )

 4. Dezamagitor. Aşa aş cataloga organizarea de vineri 2 august 2013 când ar fi trebuit să plecăm la Râşnov, cu cei care s-au alăturat mişcării „Braşovul pedalează“ . Ne-am luat copiii cu noi fapt catalogat de o domnişoară roşcata ce părea că organizează dezordinea dintr-un grup destul de mic, drept „o prostie“. Într-adevăr, drumul ni s-a părut şi nouă periculos, în special pentru că nu aveam siguranţa pe care ţi-o dă un grup mai numeros şi nici ajutorul forţelor de ordine cum am citit că s-a practicat probabil cu ocazia altor deplasări de acest gen. Am renunţat, chiar dacă fata mea a plâns…
  Pentru că ne place f. mult să ne plimbam cu bicicletele poate vom mai încerca pe alte trasee, mai ales că am cunoscut şi oameni drăguţi cu alt prilej.

  • Stimată doamnă Ileș,
   Fără supărare, dar cu câteva zile înainte de eveniment am specificat clar treaba cu copiii. Nu am vrut și doamne ferește, nu vrem în mod special să îngrădim accesul copiilor la turele de pedalat, dar la această tură, având în vedere si periculozitatea traseului și faptul că ne-am fi întors noaptea, era extrem de riscant pentru niște copii. Este extrem de riscant pentru mine, vă zic sincer. Eu am avut un incident destul de neplăcut pe porțiunea Brașov – Cristian, pe vremea când nu erau două benzi pana la INA Schaeffler și nici acum nu pot să zic că nu mi-e frică.
   Dacă se întâmpla ceva în grup, mai ales că știm că acești copii nu sunt chiar cuminți (poate nu este cazul fetiței dvs.) și nu pot sta în linie ca adulții (fie vorba între noi, nici adulții n-au stat chiar în linie), atunci ghiciți cine răspundea, poate chiar penal? Exact, noi, organizatorii. O să mai organizăm și ture de familie, pe șosele mai puțin periculoase, și atunci veți putea veni și cu ai dvs. copii.
   Vă așteptăm atunci!
   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat vineri.

 5. Pana la raspunderea penala (ceea ce nu e cazul deoarece nu am semnat nici un contract cu nimeni) pe mine mă interesează securitatea copiilor mei. Sincer nu am văzut nicăieri unde se specifica treaba cu copiii şi nu stiam cat de periculos este drumul. Ne-am lamurit singuri si am renuntat.
  După cum am menţionat anterior, vom mai veni atunci când traseul va fi mai usurel.
  Cu respect pentru ceea ce faceţi,
  Titiana Ileş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*