Vineri, Masa Critică la Brașov

A doua Masă Critică din Brașov din anul 2013 va acea loc vineri, 26 aprilie, de la ora 18:00. Locul de întâlnire este același ca și până acum, adică statuia Lupoaicei cu pui din fața Primăriei Brașov.
Traseul parcurs va fi cel obișnuit, adică:
Primărie – str. Nicolae Iorga, Casa Armatei, giratoriu Livada Poștei, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, giratoriu Făget, str. Aurel Vlaicu, giratoriu Plevnei, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, Aula Universității, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.
Traseul are 13,3 km și este parcurs de obicei într-o oră.
Pot participa toți cei care au bicicletă, nu există taxă de participare sau listă de înscriere.
Rugămintea noastră este ca minorii sub 14 să vină însoțiți de părinți care să aibă grijă de ei. De asemenea, pentru a da un exemplu pozitiv, recomandăm purtarea căștii de protecție, deși nu este obligatorie.
Organizatorii nu răspund de eventualele accidente sau incidente petrecute din vina participanților. Fiecare răspunde pentru propria persoană.
Vă rugăm respectuos să vă purtați civilizat la manifestare și să nu aduceți injurii pietonilor, altor bicicliști sau șoferilor. De asemenea, nu vă angajați în conflicte verbale sau fizice cu alți participanți la trafic și nu încercați să faceți scheme, sărituri în timpul evenimentului. Strada nu este loc de joacă.
De asemenea, rugăm participanții să nu circule pe trotuar cu bicicleta, fiindcă unul din scopurile acestui eveniment este să convingem oamenii că locul bicicliștilor este pe carosabil și nu pe trotuar.

Link către eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/513926548666839/

Traseu:

Bike route 2069911 – powered by Bikemap

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*