Cardul Brașovul Pedalează

card brasovul pedaleazaIată cardul Brașovul Pedalează!
Fiindcă în ultimii ani numărul simpatizanților noștri este din ce în ce mai mare, ne-am gândit să oferim și noi ceva la schimb.
Cu acest card veți obține reduceri in diverse magazine, restaurante, comercianți; încercăm să vedem dacă putem obține pentru membrii noștri și reduceri la intrările în muzee, teatre, filarmonică, operă, cinema etc.
Mai mult, cardul va avea și o altă utilitate: el va conține anumite date necesare în caz de urgență (noi sperăm să nu fie cazul de așa ceva): grupa sangvină, observații medicale (alergii etc), o persoană de contact în caz de urgență.
Pentru a intra în posesia cardului va trebui să completați un formular pe care îl veți găsi la următorii comercianți: magazinul PlayBike de pe str. Carpaților, Restaurant Transilvania de pe str. Castelului nr.106, restaurant La Mav de pe str. Toamnei nr. 3-5, colț cu str. Hărmanului.

EDIT: Reducerile sunt după cum urmează:

PlayBike: 10%

Restaurant Transilvania: 10%

Ceainăria Ceai et Caetera: 20%

The Hockey Pub: 10%

Restaurant La Mav: 10%card brasovul pedaleaza

8 thoughts on “Cardul Brașovul Pedalează

  1. Salut. Daca se poate intra in posesia cardului online, se poate cumva manca la restaurantul “Transilvania” si…online ?

  2. Pingback: Cum să zâmbești frumos pe bicicletă? - Brașovul Pedalează

    • Bună ziua,
      Dacă doriți să fiți membru Brașovul Pedalează și să primiți și acel card, vă rog să mergeți în locurile menționate unde găsiți formularul de înscriere. Îl puteți completa acolo. Vă mulțumim pentru interesul acordat.

  3. Pingback: Promoții S-Karp și Summit Sport - Brașovul Pedalează

  4. Pingback: Deschidere "BikeServ" - Brașovul Pedalează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*